Academie voor Verlies

Gratis webinar 

Kinderen en jongeren begeleiden bij verlies

Kinderen wil je blij zien. Ook als ze bij jou in behandeling zijn. Hoe kun je de diepte van het verlies raken, zonder dat ze verdrietig bij jou de kamer uitgaan.

Ontdek in dit webinar hoe je ervoor kunt zorgen dat jeugdigen blij jouw behandelkamer uitlopen én dat je ze ook nog verder helpt met hun verlies.

Je krijgt de pijlers van goed jeugdigen begeleiden, waardoor je met meer vertrouwen je werkt kunt doen. Zodat je kinderen en jongeren kunt helpen om ervoor te zorgen dat het verlies hun verdere ontwikkeling niet in de weg zal staan.

Dat was precies waarom je dit vak hebt gekozen: jeugdigen helpen, toch?

Je krijgt alle kernelementen om dit te kunnen doen. Wil je meer? Dat kan, je krijgt ook informatie over de Academie voor Verlies.

– De opleider voor psychosociaal hulpverleners

Geschoold als psycholoog, orthopedagoog hypnotherapeut en enneagramcoach. Daarnaast heb ik veel trainingen gevolgd om mij allerlei behandelmethodieken eigen te maken.

Ik ben gespecialiseerd in rouw bij kinderen en volwassenen (rouw bij dood, ziekte en echtscheiding) en ik hou me al meer dan 25 jaar bezig met allerlei concepten rondom het ‘nieuwe rouwen‘.

Maar misschien nog wel belangrijker is dat ik zelf uit het diepe dal van rouw ben geklommen.

Leoniek is bekend van…

Leoniek van der Maarel is bekend van
Winkelwagen